Електрични бојлери со една спирала

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 100 VTS 1.8kW
ARISTON PRO1 R 100 VTS 1.8K  Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ  Wave дизајн  Кап..
11.570 ден.
без ДДВ: 9.805 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 100 VTD 1.8kW
ARISTON PRO1 R 100 VTD 1.8K  Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН  Wave дизајн  К..
11.570 ден.
без ДДВ: 9.805 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 80 VTS 1.8kW
 Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ  Капацитет 80л  MADE IN ITALY  1.8 КW  ..
10.580 ден.
без ДДВ: 8.966 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 80 VTD 1.8kW
 Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН  Капацитет 80л  MADE IN ITALY  1.8 КW &nbs..
10.580 ден.
без ДДВ: 8.966 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка