Цевки и фитинг

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бакарно колено 45 м-ж
Бакарно колено 45 м-ж – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22,&nb..
29 ден.
без ДДВ: 29 ден.
Тештик за комплетирање
Тештик за комплетирање со R178 и R179 ..
156 ден.
без ДДВ: 132 ден.
Бакарни цевки
Напомена: 1 цевка-3m Цевките  и фитингот се особено погодни за извршување на дистрибуција на..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка