Котли на дрва

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Burnit WBS Котел на дрва 30 kW
  Технички карактеристики: Капацитет на греење - 30 kW Висина - 1230mm/  Ш..
48.000 ден.
без ДДВ: 40.678 ден.
Котел на цврсто гориво Bosch 45 kW
  Рамномерна моќност, стабилна температура во куќата и поголем степен на искористеност ..
76.700 ден.
без ДДВ: 65.000 ден.
Котел на цврсто гориво Bosch 32 kW
  Рамномерна моќност, стабилна температура во куќата и поголем степен на искористеност ..
57.700 ден.
без ДДВ: 48.898 ден.
Burnit WBS Котел на дрва 50 kW
Технички карактеристики: Капацитет на греење - 50 kW Висина - 1230mm/ Ширина - 720mm/ Д..
61.000 ден.
без ДДВ: 51.695 ден.
Burnit WBS Котел на дрва 40 kW
  Технички карактеристики: Капацитет на греење - 40 kW Висина - 1230mm/  Ш..
55.000 ден.
без ДДВ: 46.610 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.