Соларни колектори

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Рамен flat колектор 2,5м²
Рамните колектори се дел од системот за производство на топла вода од сончева енергија Бруто/а..
13.485 ден.
без ДДВ: 12.843 ден.
Рамен flat колектор 2м²
Рамните колектори се дел од системот за производство на топла вода од сончева енергија Бруто/а..
10.690 ден.
без ДДВ: 10.181 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.