Експанзиони садови

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Експанзиони садови 500L
Опис Дијаметар 750mm Макс. работен притисок 16бар Поврзување 4 1/2" ..
27.395 ден.
без ДДВ: 23.216 ден.
Експанзиони садови 300L
Опис Дијаметар 640mm Макс. работен притисок 15бар Поврзување 3 1/2" ..
22.830 ден.
без ДДВ: 19.347 ден.
Експанзиони садови 200L
Опис Дијаметар 580mm Макс. работен притисок 14бар Поврзување 2 1/2" ..
17.040 ден.
без ДДВ: 14.441 ден.
Експанзиони садови 150L
Опис Дијаметар 500mm Макс. работен притисок 13бар Поврзување 1 1/2" ..
14.145 ден.
без ДДВ: 11.987 ден.
Експанзиони садови 100L
Опис Дијаметар 440mm Макс. работен притисок 12бар Поврзување 1" ..
7.075 ден.
без ДДВ: 5.996 ден.
Експанзиони садови 80L
Опис Дијаметар 380mm Макс. работен притисок 11бар Поврзување 1" ..
5.880 ден.
без ДДВ: 4.983 ден.
Експанзиони садови 8L
Опис Дијаметар 200mm Макс. работен притисок 10бар Поврзување 3/4" ..
1.315 ден.
без ДДВ: 1.114 ден.
Експанзиони садови 50L
Опис Висина 557mm Дијаметар 330mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
3.910 ден.
без ДДВ: 3.314 ден.
Експанзиони садови 36L
Опис Висина 521mm Дијаметар 330mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
3.045 ден.
без ДДВ: 2.581 ден.
Експанзиони садови 24L
Опис Висина 341mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.910 ден.
без ДДВ: 1.619 ден.
Експанзиони садови 18L
Опис Висина 299mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.645 ден.
без ДДВ: 1.394 ден.
Експанзиони садови 12L
Опис Висина 334mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.495 ден.
без ДДВ: 1.267 ден.

Податоци за банка

ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.