Контакт

Локација

Адреса:
ТЕРМО СИСТЕМ
Никола Парапунов 1/1-13
1000, Скопје
Телефон:
+389 2 3079 802 +389 2 3090 785

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.