Панелни радијатори

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 2000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
9.990 ден.
без ДДВ: 8.466 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
9.235 ден.
без ДДВ: 7.826 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1600
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
8.570 ден.
без ДДВ: 7.263 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
7.705 ден.
без ДДВ: 6.530 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1200
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
6.780 ден.
без ДДВ: 5.746 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 1000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
5.980 ден.
без ДДВ: 5.068 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
5.140 ден.
без ДДВ: 4.356 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 600
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.360 ден.
без ДДВ: 3.695 ден.
Demrad панелен радијатор вентил тип 600 x 400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
3.575 ден.
без ДДВ: 3.030 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 2000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
8.885 ден.
без ДДВ: 7.530 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
8.105 ден.
без ДДВ: 6.869 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1600
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
7.440 ден.
без ДДВ: 6.305 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1400
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
6.575 ден.
без ДДВ: 5.572 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1200
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
5.650 ден.
без ДДВ: 4.788 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 1000
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.845 ден.
без ДДВ: 4.106 ден.
Demrad панелен радијатор 600 х 800
Технички карактеристики *Тестиран на 13 бар притисок, работен прит..
4.010 ден.
без ДДВ: 3.398 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка