Подно греење

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет за подно греење
Сетот за подно греење се состои од: Пластична кутија 120х150х75мм Термостатски вентил 18х18 ..
2.350 ден.
без ДДВ: 1.992 ден.
GIACOTHERM Црево за подно греење 17x2 (600m)
Цревото за подно греење од програмата на Giacomini е полиетиленско црево со антиоксигенска бариера, ..
64 ден.
без ДДВ: 54 ден.
Адитив за заштита на цревото за подно греење
Адитив 1Л за заштита на цревото за подно греење  ..
1.300 ден.
без ДДВ: 1.102 ден.
Стиропор за подно греење
Стиропорот е со вкупна дебелина од 3,7 cm и е тврдо пресуван односно 30kg/m3.   Поради ис..
455 ден.
без ДДВ: 386 ден.
GIACOTHERM Црево за подно греење 17x2 (240m)
Цревото за подно греење од програмата на Giacomini е полиетиленско црево со антиоксигенска бариера, ..
64 ден.
без ДДВ: 54 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.