Фенкојлери

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Фенкојлер FLAT S
FLAT S од Galletti претставува нова генерација на единици е направен да нуди карактеристики на ..
16.110 ден.
без ДДВ: 13.653 ден.
Фенкојлер ESTRO FL
ESTRO е најкомплетната палета на фенкојлери на пазарот. За проектот ESTRO избравме материјали со врв..
12.920 ден.
без ДДВ: 10.949 ден.
Фенкојлер GALLETTI ART-U
Класа, елеганција, технологија, функционалност; тука е моделот ART-U, фенкојлерите на GALLETTI што п..
27.640 ден.
без ДДВ: 23.424 ден.
Пумпа за кондензат на фенкојлери 0 13 - C
Лесна инсталација благодарение на приклучните и пумпните системи со прилагодлив влез и ротирачки ..
7.590 ден.
без ДДВ: 6.432 ден.
Ногарки за фенкојлер (за модел 83-93)
Ногарки 83 - 93, според моделот на фенкојлерот ( Модел 83 ногарки, важи за фенкојлер модел 83) ..
870 ден.
без ДДВ: 737 ден.
Ногарки за фенкојлер (за модел 13-73)
Ногарки 13 - 73, според моделот на фенкојлерот ( Модел 13 ногарки, важи за фенкојлер модел 13) ..
740 ден.
без ДДВ: 627 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 99
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
26.120 ден.
без ДДВ: 22.136 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 83
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
24.900 ден.
без ДДВ: 21.102 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 73
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
21.780 ден.
без ДДВ: 18.458 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 63
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
19.800 ден.
без ДДВ: 16.780 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 53
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
18.360 ден.
без ДДВ: 15.559 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 43
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
17.520 ден.
без ДДВ: 14.847 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 33
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
16.220 ден.
без ДДВ: 13.746 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 23
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
14.850 ден.
без ДДВ: 12.585 ден.
Фенкојлер Sabiana модел 13
Производ кој успешно ги задоволува потребите за ладење и греење. Неговата работа е во текот на летот..
14.170 ден.
без ДДВ: 12.008 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка