Клима уреди инвертер

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ARISTON клима уред инвертер 7kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
59.900 ден.
без ДДВ: 50.763 ден.
ARISTON клима уред инвертер 5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
49.800 ден.
без ДДВ: 42.203 ден.
ARISTON клима уред инвертер 3,5kW
*Фреон R32 *Енергетска класа А++ *Технологија 2D Инвертер *Компактибилен со KIT WI-FI ARIST..
27.500 ден.
без ДДВ: 23.305 ден.
Стоечка клима уред инвертер SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
119.000 ден.
без ДДВ: 100.847 ден.
Клима уред инвертер 6,6kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
50.650 ден.
без ДДВ: 42.924 ден.
Клима уред инвертер 5,5kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
41.700 ден.
без ДДВ: 35.339 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Клима уред инвертер 3,6kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
21.900 ден.
без ДДВ: 18.559 ден.
Врз основа на 2 оценки.
Клима уред инвертер 2,8kW SKYLINE
Energy saving: Клима уредот SKYLINE обезбедува максимална моќност со најниска моќност на потрошувачк..
20.700 ден.
без ДДВ: 17.542 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 5,0 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
61.110 ден.67.900 ден.
без ДДВ: 51.788 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 3,5 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
43.560 ден.48.400 ден.
без ДДВ: 36.915 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 6,0 kW
Високоѕидна клима со рамен преден панел кој лесно се вклопува во секој ентериер и е едноставен за..
70.650 ден.78.500 ден.
без ДДВ: 59.873 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 5 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
59.220 ден.65.800 ден.
без ДДВ: 50.186 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 3,5 kW NEW
Дискретен и стилски панел кој лесно се вклопува во ѕидот и одговара на секој декор на ентериерот ..
39.510 ден.43.900 ден.
без ДДВ: 33.483 ден.
Врз основа на 3 оценки.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка