Соларни системи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Двојна соларна група
Циркулационата група е срцето на соларниот систем, која е неопходна за квалитетна работа и безбеднос..
11.550 MKD
без ДДВ: 11.000 MKD
Диференцијален термостат
Диференцијалниот термостат се состои од три сонди Едната сонда се врзува на соларниот колектор, д..
4.550 MKD
без ДДВ: 4.333 MKD
Грејач со вграден термостат
Греач 3x3 kW, кој може да се комбинира со 3kw монофазна, 6kw и 9kw за трофазна струја ..
2.430 MKD
без ДДВ: 2.059 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 1000 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
62.250 MKD
без ДДВ: 59.286 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 500 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
34.730 MKD
без ДДВ: 33.076 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 300 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
26.100 MKD
без ДДВ: 24.857 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 200 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
19.900 MKD
без ДДВ: 18.952 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 150 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
18.100 MKD
без ДДВ: 17.238 MKD
Вакуумски колектор со 15 цевки
  Димензија: 1990/1180/158/45 кг Бруто/провидна/апсорберска површина - 2.35/1.45/1.21 в..
17.480 MKD
без ДДВ: 16.648 MKD
Вакуумски колектор со 10 цевки
  Димензија: 1988/807/158/32 кг Бруто/провидна/апсорберска површина - 1.6/0.95/0.81 во ..
11.650 MKD
без ДДВ: 11.095 MKD
Рамен flat колектор 2,5м²
Рамните колектори се дел од системот за производство на топла вода од сончева енергија Бруто/а..
12.250 MKD
без ДДВ: 11.667 MKD

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.