Циркулациони пумпи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 25/4 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
4.320 ден.
без ДДВ: 3.661 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода YONOS PICO
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска, ЕС-мотор заштитен од струен напон, блокирање и и..
9.730 ден.
без ДДВ: 8.246 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/8 WILO STAR RS
Карактеристики / предности на производот: Погодни за секоја монтажа со хоризонтално вратило ..
9.560 ден.
без ДДВ: 8.102 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/7 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
8.250 ден.
без ДДВ: 6.992 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/6 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
4.890 ден.
без ДДВ: 4.144 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 25/6 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
4.600 ден.
без ДДВ: 3.898 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.