Термостати со тајмер

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
SIEMENS Ѕиден неделен тајмер RDE410/EH
Работен напон AC 230 V Контрола од 2 позиции со контрола за вклучување / исклучување Влез за ..
4.630 ден.
без ДДВ: 3.924 ден.
SIEMENS Дневен дигитален тајмер RDJ100
  Современ термостат со 24-часовен прекинувач и голем ЛЦД екран Посакуваната температу..
3.680 ден.
без ДДВ: 3.119 ден.
SIEMENS Неделен дигитален тајмер RDE100.1
Неделен програмибилен собен термостат - 7 дневен режим за греење Избор на собна температура и ..
3.740 ден.
без ДДВ: 3.169 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.