Акција
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 5,0 kW
61.110 ден.67.900 ден.
61.110 ден.67.900 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 5 kW NEW
59.220 ден.65.800 ден.
59.220 ден.65.800 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXC/C 3,5 kW NEW
39.510 ден.43.900 ден.
Врз основа на 3 оценки.
39.510 ден.43.900 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 6,0 kW
70.650 ден.78.500 ден.
70.650 ден.78.500 ден.
-10%
Клима инвертер Daikin Sensira FTXF-C 3,5 kW
43.560 ден.48.400 ден.
43.560 ден.48.400 ден.

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop

 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend
 • brend

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

 • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
 • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка