Камини на пелети

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Bauger Камин на пелети 25kW
Капацитет на вода (L) 42 Грејна квадратура (m2) 16..
86.000 ден.
без ДДВ: 81.905 ден.
Bauger Камин на пелети 20kW
Капацитет на вода (L) 36 Грејна квадратура (m2) 12..
83.530 ден.
без ДДВ: 79.552 ден.
Bauger Камин на пелети 15kW
Капацитет на вода (L) 30 Грејна квадратура (m2) 10..
83.530 ден.
без ДДВ: 79.552 ден.
ALASKA 33kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 250м2 Потрошувачка на електр..
101.840 ден.
без ДДВ: 96.990 ден.
ALASKA 25kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 200м2 Потрошувачка на електр..
89.500 ден.
без ДДВ: 85.238 ден.
ALASKA 16kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 140м2 Потрошувачка на електр..
80.240 ден.
без ДДВ: 76.419 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка