Котли на струја

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Електричен котел моноблок
Моноблок со GIACOMINI елементи   ..
24.860 ден.
без ДДВ: 21.068 ден.
Електричен котел 9 kW - 36 kW
Електричниот котел Алес има тристепен (капиларен или дигитален) регулационен термостат, кој ги вклуч..
11.680 ден.
без ДДВ: 9.898 ден.
BOSCH  Електричен котел 24 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
42.560 ден.
без ДДВ: 36.068 ден.
Врз основа на 1 оценки.
BOSCH  Електричен котел 18 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
40.100 ден.
без ДДВ: 33.983 ден.
BOSCH Електричен котел 12 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
36.390 ден.
без ДДВ: 30.839 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.