ARISTON

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 16,7kW
MADE IN ITALY Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во до..
393.000 ден.
без ДДВ: 333.051 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 16,7kW
MADE IN ITALY Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPA..
319.000 ден.
без ДДВ: 270.339 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 16,7kW
MADE IN ITALY NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира макс..
275.000 ден.
без ДДВ: 233.051 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET 11kW
MADE IN ITALY NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира макс..
188.000 ден.
без ДДВ: 159.322 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT 11kW
MADE IN ITALY Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во до..
293.000 ден.
без ДДВ: 248.305 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS 11kW
MADE IN ITALY Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPA..
225.000 ден.
без ДДВ: 190.678 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка