Собни термостати

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Дигитален бежичен термостат
Паметен или бежичен собен термостат Прилагодување на температурата преку собен термостат Контр..
6.470 ден.
без ДДВ: 5.483 ден.
Термостат со touch екран за фенкојлери RDF800
 Универзален собен термостат со дисплеј на допир за 2/4 цевен фенкојлер и за системи на греење/..
7.050 ден.
без ДДВ: 5.975 ден.
Собен термостат за фенкојлер RAB11
Електромеханички собен термостат греење/ладење за 2-цевен фенкојлер Избор на собна температура..
1.570 ден.
без ДДВ: 1.331 ден.
Неделен програмибилен собен термостат - wireless RDE100RFS
7 дневен режим за греење Избор на собна температура и можност за избор на некој од режимите на ..
8.490 ден.
без ДДВ: 7.195 ден.
Ѕиден контролер RDG100
Универзален собен термостат за 2 и 4 цевни фенкојлер и за системи на греење/ладење Избор на соб..
7.750 ден.
без ДДВ: 6.568 ден.
SIEMENS Собен термостат со екран RDH100
Собен термостат за систем на греење со голем ЛЦД дисплеј "TPI CONTROL" временски интегрален и ..
2.500 ден.
без ДДВ: 2.119 ден.
SIEMENS Wi - Fi термостат за греење жичен RDS 110
Wi - Fi термостат за греење може да ги контролира следниве компоненти: Електричен котел Ради..
14.890 ден.
без ДДВ: 12.619 ден.
SIEMENS Собен термостат RAA31.16
Електромеханички собен термостат греење/ладење Избор на собна температура преку кружен потенци..
1.280 ден.
без ДДВ: 1.085 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка