Пумпи за водовод

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Потопна пумпа ТС 40
Потопна пумпа за транспортирање на отпадна вода со содржина на цврсти честички со макс. дијаметар до..
16.162 MKD
без ДДВ: 13.697 MKD
Хидрофорна пумпа WJ 204
Самовисна пумпа за водоснабдување, наводнување од бунари и ниско поставени резервоари, за испумпувањ..
11.714 MKD
без ДДВ: 9.927 MKD
Хидрофорна пумпа WJ 203
Самовисна пумпа за водоснабдување, наводнување од бунари и ниско поставени резервоари, за испумпувањ..
9.923 MKD
без ДДВ: 8.409 MKD
Електронски регулатор со заштита од работа на суво - Wilo Hicontrol 1
Електронски регулатор со заштита од работа на суво и неповратен вентил. За вертикално поставување на..
4.217 MKD
без ДДВ: 3.574 MKD
Бунарска потопна пумпа TWU 4" - 0,75 kW
Направена од материјали отпорни на корозија, со вграден неповратен вентил и 1~или 3~ фазен потопен м..
23.076 MKD
без ДДВ: 19.556 MKD
Бунарска потопна пумпа TWU 4" - 1,5 kW
Направена од материјали отпорни на корозија, со вграден неповратен вентил и 1~или 3~ фазен потопен м..
30.825 MKD
без ДДВ: 26.123 MKD
Дренажна пумпа TMW
Потопна дренажна пумпа погодна за транспорт на чиста и малку нечиста вода од поплавени простории, ша..
7.679 MKD
без ДДВ: 6.508 MKD
Сецкалка Hisewlift за отпадна вода
Компактен пумпен систем за отпадна вода од домаќинства, погоден за поврзување на тоалет, мијалник, т..
22.120 MKD
без ДДВ: 18.746 MKD
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 200
Пумпа за зголемување на притисокот во водоводната мрежа и за пумпање од резервоари. Можност за рачна..
9.822 MKD
без ДДВ: 8.324 MKD
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 400
Пумпа за зголемување на притисокот во водоводната мрежа и за пумпање од резервоари. Можност за рачна..
11.895 MKD
без ДДВ: 10.081 MKD
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 088
Пумпа за зголемување на притисокот во водоводната мрежа и за пумпање од резервоари. Можност за рачна..
6.099 MKD
без ДДВ: 5.169 MKD
Хидрофорна пумпа HWJ
Комплетен, подготвен за приклучување на систем за водоснабдување, наводнување и прскање од бунари и ..
15.991 MKD
без ДДВ: 13.552 MKD
Хидрофорна пумпа HWJ
Комплетен, подготвен за приклучување на систем за водоснабдување, наводнување и прскање од бунари и ..
14.190 MKD
без ДДВ: 12.025 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.