Челични радијатори за купатило

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Челичен радијатор за во купатило 600x1360
Димензија 600x1360mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален работна..
4.460 ден.
без ДДВ: 3.780 ден.
Челичен радијатор за во купатило 600x1200
Димензија 600x1200mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален работна..
4.080 ден.
без ДДВ: 3.458 ден.
Челичен радијатор за во купатило 600x1000
Димензија 600x1000mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален работна..
3.510 ден.
без ДДВ: 2.975 ден.
Челичен радијатор за во купатило 600x830
Димензија 600x830mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален работна ..
3.520 ден.
без ДДВ: 2.983 ден.
Радијатор за во купатило 500x1360 АНТРАЦИТ боја
Димензија: 500x1200 - 24 цевки / 511w  Димензија: 500x1360 - 28 цевки / 590w ..
4.900 ден.
без ДДВ: 4.153 ден.
Радијатор за во купатило 500x1200 АНТРАЦИТ боја
Димензија: 500x1200 - 24 цевки / 511w  Димензија: 500x1360 - 28 цевки / 590w ..
4.300 ден.
без ДДВ: 3.644 ден.
Електричен грејач за радијатор за во купатило 1/2"- 600W
Грејачи со електронски термостат тип GT (бакар-никелиран) и GTX (не'рѓосувачки челик) се уреди шт..
2.600 ден.
без ДДВ: 2.203 ден.
Врз основа на 1 оценки.
Хромиран радијатор за во купатило  500x1360
Димензија 500x1360mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален ра..
7.950 ден.
без ДДВ: 6.737 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1360
Димензија 500x1360 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален р..
4.080 ден.
без ДДВ: 3.458 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1700
Димензија 500x1700mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален ра..
5.840 ден.
без ДДВ: 4.949 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1200
Димензија 500x1200 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален р..
3.440 ден.
без ДДВ: 2.915 ден.
 Челичен радијатор за во купатило 500x1000
Димензија - 500x1000 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален..
3.320 ден.
без ДДВ: 2.814 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x830
Димензија 500x830mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален раб..
3.120 ден.
без ДДВ: 2.644 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.