Котли и камини

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Bauger Дувалка на пелети 12kW
Грејна квадратура (m2) 60 Капацитет на резервоар (kg) ..
49.050 ден.
без ДДВ: 46.714 ден.
Bauger Дувалка на пелети 10kW
Грејна квадратура (m2) 50 ..
46.820 ден.
без ДДВ: 44.590 ден.
Bauger Камин на пелети 25kW
Капацитет на вода (L) 42 Грејна квадратура (m2) 16..
86.000 ден.
без ДДВ: 81.905 ден.
Bauger Камин на пелети 20kW
Капацитет на вода (L) 36 Грејна квадратура (m2) 12..
83.530 ден.
без ДДВ: 79.552 ден.
Bauger Камин на пелети 15kW
Капацитет на вода (L) 30 Грејна квадратура (m2) 10..
83.530 ден.
без ДДВ: 79.552 ден.
ALBA 13kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 110м2 Потрошувачка на електр..
58.640 ден.
без ДДВ: 55.848 ден.
ALBA 10kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 90м2 Потрошувачка на електри..
52.470 ден.
без ДДВ: 49.971 ден.
ALBA 8kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 70м2 Потрошувачка на електри..
49.380 ден.
без ДДВ: 47.029 ден.
ALBA 6kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 60м2 Потрошувачка на електри..
43.200 ден.
без ДДВ: 41.143 ден.
ALASKA 33kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 250м2 Потрошувачка на електр..
101.840 ден.
без ДДВ: 96.990 ден.
ALASKA 25kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 200м2 Потрошувачка на електр..
89.500 ден.
без ДДВ: 85.238 ден.
ALASKA 16kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 140м2 Потрошувачка на електр..
80.240 ден.
без ДДВ: 76.419 ден.
Burnit WBS Котел на дрва 30 kW
  Технички карактеристики: Капацитет на греење - 30 kW Висина - 1230mm/  Ш..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бренер на пелети PELL ECO 55 kW
BURNIT PELL ECO 55 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бренер на пелети PELL ECO 35 kW
BURNIT PELL ECO 35 Просечна потрошувачка на струја ~ 400 W Напојување  230 AC/50 H..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка