Дувалки на пелети

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Bauger Дувалка на пелети 12kW
Грејна квадратура (m2) 60 Капацитет на резервоар (kg) ..
49.050 ден.
без ДДВ: 46.714 ден.
Bauger Дувалка на пелети 10kW
Грејна квадратура (m2) 50 ..
46.820 ден.
без ДДВ: 44.590 ден.
ALBA 13kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 110м2 Потрошувачка на електр..
58.640 ден.
без ДДВ: 55.848 ден.
ALBA 10kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 90м2 Потрошувачка на електри..
52.470 ден.
без ДДВ: 49.971 ден.
ALBA 8kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 70м2 Потрошувачка на електри..
49.380 ден.
без ДДВ: 47.029 ден.
ALBA 6kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 60м2 Потрошувачка на електри..
43.200 ден.
без ДДВ: 41.143 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка