Акција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Цевен регистар 500x1255mm
Цевните регистри се изработени со 4 стандардни приклучоци Г1/2. Како главен медиум се користи вода, ..
2.650 MKD
без ДДВ: 2.246 MKD
Цевен регистар 500x950mm
Цевните регистри се изработени со 4 стандардни приклучоци Г1/2. Како главен медиум се користи вода, ..
2.220 MKD
без ДДВ: 1.881 MKD
BURNIT Камин на пелети 18 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 18 kW Моќ на загревање на вода - 15,5 kW Капацитет ..
71.900 MKD
без ДДВ: 68.476 MKD
BURNIT Камин на пелети 18 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 18 kW Моќ на загревање на вода - 15,5 kW Капацитет на ре..
71.900 MKD
без ДДВ: 68.476 MKD
BURNIT Камин на пелети - Дувалка 10 kW Бордо боја
Номинален капацитет на греење -  10 kW Капацитет на резервоар за пелети - 15 kg Време на..
49.950 MKD
без ДДВ: 47.571 MKD
BURNIT Камин на пелети 25 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 25 kW Моќ на загревање на вода - 21,5 kW Капацитет на ре..
73.900 MKD
без ДДВ: 70.381 MKD
BURNIT Камин на пелети 13 kW Бордо боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 13 kW Моќ на загревање на вода - 11 kW Капацитет на резе..
70.500 MKD
без ДДВ: 67.143 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 50 со WB Котел
Карактеристики за WB 50 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
110.800 MKD
без ДДВ: 105.524 MKD
BURNIT Сет на пелет PELL ECO 35 со WB Котел
Карактеристики за WB 40 Котел Обезбеден со комора за согорување и метална решетка Високо ефи..
94.700 MKD
без ДДВ: 90.190 MKD
BOSCH Котел сет за пелет 45 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
175.600 MKD
без ДДВ: 148.814 MKD
BURNIT Pell Easy 35 kW + wi-fi котел на пелети
Еколошки и високо ефикасен котел на пелети за греење на мали и средни простории. Дизајниран е за..
141.200 MKD
без ДДВ: 134.476 MKD
BOSCH Котел сет за пелет 32 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
144.600 MKD
без ДДВ: 122.542 MKD
-10%
BOSCH Бојлер 1000 T/80 L
Електричен греач - 2000W Челичен бојлер , заштита - Стакло-керамика Изолација - 18mm Р..
5.706 MKD6.340 MKD
без ДДВ: 4.836 MKD
BURNIT Камин на пелети - Дувалка 10 kW Бела боја
Номинален капацитет на греење -  10 kW Капацитет на резервоар за пелети - 15 kg Време на..
49.950 MKD
без ДДВ: 47.571 MKD
BURNIT Камин на пелети 25 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 25 kW Моќ на загревање на вода - 21,5 kW Капацитет на ре..
73.900 MKD
без ДДВ: 70.381 MKD
BURNIT Камин на пелети 13 kW Бела боја - централно греење
Номинален капацитет на греење - 13 kW Моќ на загревање на вода - 11 kW Капацитет на резе..
70.500 MKD
без ДДВ: 67.143 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.