Рачен алат

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Степенаст клуч
Степенаст клуч за завртување и одвртување на внатрешни нипли од радијаторски вентили, спојки на бојл..
3.150 ден.
без ДДВ: 2.669 ден.
Алат за пертли
Rothenberger Климатизација❄ ..
1.880 ден.
без ДДВ: 1.593 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.