Моноблок ARISTON

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ARISTON топлинска пумпа воздух/вода POCKET 90 M Т NET R410
ВИДИ КАТАЛОГ *Јачината се однесува по капацитет на греење ..
239.000 ден.
без ДДВ: 202.542 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.