GALLETTI FLAT S

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Фенкојлер FLAT S модел 43
*Ногарките и термостатот не се вклучени во цената  FLAT S од Galletti претставува нова генер..
29.650 ден.
без ДДВ: 25.127 ден.
Фенкојлер FLAT S модел 33
*Ногарките и термостатот не се вклучени во цената  FLAT S од Galletti претставува нова генер..
27.240 ден.
без ДДВ: 23.085 ден.
Фенкојлер FLAT S модел 23
*Ногарките и термостатот не се вклучени во цената  FLAT S од Galletti претставува нова генер..
23.370 ден.
без ДДВ: 19.805 ден.
Фенкојлер FLAT S модел 13
*Ногарките и термостатот не се вклучени во цената  FLAT S од Galletti претставува нова генер..
20.730 ден.
без ДДВ: 17.568 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка