Топлински пумпи воздух/вода

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS POCKET M NET
NIMBUS POCKET M е новата моноблок пумпа воздух/вода на ARISTON, која гарантира максимална едноставно..
159.300 ден.
без ДДВ: 135.000 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит со бојлер 180л COMPACT S NET
Сплит верзија (NIMBUS COMPACT S NET) Греење, ладење и топла санитарна вода во домот; Компактна..
258.600 ден.
без ДДВ: 219.153 ден.
АRISTON топлинска пумпа воздух/вода сплит NIMBUS PLUS S NET
Сплит верзија (NIMBUS PLUS S NET) Греење и ладење; За разлика од моделите COMPACT и FLEX, NIMBUS..
178.500 ден.
без ДДВ: 151.271 ден.
Топлинска пумпа - Вода / Воздух DAIKIN ALTHERMA 3 BLUEVOLUTION (R-32)
DAIKIN ALTHERMA 3 Топлотна пумпа за греење, ладење  и  топла санитарна вода ,  ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Топлинска пумпа - Вода / Воздух DAIKIN ALTHERMA 2
DAIKIN Altherma Ниско температурна топлинска пумпа Daikin Altherma обезбедува греење, топла ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Топлинска пумпа - Вода / Воздух BOSCH Compress 6000 AW
Супериорна во се! Топлинска пумпа вода воздух од Bosch. Топлинска пумпа Bosch Compress 6000 AW е ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Врз основа на 1 оценки.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.