Радијатори за купатило

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Радијатор за купатило + електричен грејач
Special price Радијатор за купатило 500х830 + Електричен грејач 1/2" 600 w ..
4.860 ден.
без ДДВ: 4.119 ден.
Електричен грејач за радијатор за во купатило 1/2"- 600W
Грејачи со електронски термостат тип GT (бакар-никелиран) и GTX (не'рѓосувачки челик) се уреди шт..
2.600 ден.
без ДДВ: 2.203 ден.
Хромиран радијатор за во купатило  500x1360
Димензија 500x1360mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален ра..
7.105 ден.
без ДДВ: 6.021 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 600X1490
Димензија - 600x1490mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
8.700 ден.
без ДДВ: 7.373 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500X1490
Димензија - 500x1490mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
8.700 ден.
без ДДВ: 7.373 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 600X1160
Димензија - 600x1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500X1160
Димензија - 500x1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 450X1160
Димензија - 450 x 1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тес..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1360
Димензија 500x1360 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален р..
3.300 ден.
без ДДВ: 2.797 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1700
Димензија 500x1700mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален ра..
4.700 ден.
без ДДВ: 3.983 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x1200
Димензија 500x1200 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален р..
2.730 ден.
без ДДВ: 2.314 ден.
 Челичен радијатор за во купатило 500x1000
Димензија - 500x1000 mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален..
2.605 ден.
без ДДВ: 2.208 ден.
Челичен радијатор за во купатило 500x830
Димензија 500x830mm Материјал - челик Максимален работен притисок 8 bar Максимален раб..
2.510 ден.
без ДДВ: 2.127 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка