Водовод

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Ниско монтажен Бојлер BOSCH TR2000T 10T
Бојлер Моќност:1500W Капацитет:10L Работен притисок: 8 bar Стакло керамичка заштита на ка..
4.670 MKD
без ДДВ: 3.958 MKD
Електричен бојлер без спирала 100л BURNIT
Електрични ѕидни бојлери за топла вода Висока ефикасност на бојлерот. Лесен за употреба и си..
6.640 MKD
без ДДВ: 5.627 MKD
Електричен бојлер без спирала 80л BURNIT
Електрични ѕидни бојлери за топла вода Висока ефикасност на бојлерот. Лесен за употреба и си..
5.930 MKD
без ДДВ: 5.025 MKD
Електричен бојлер со една спирала 100л BURNIT
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ЕДНА СПИРАЛА Висока ефикасност на бојлерот. ..
8.690 MKD
без ДДВ: 7.364 MKD
Електричен бојлер со две спирали 100л BURNIT
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ДВЕ СПИРАЛИ Висока ефикасност на бојлерот Л..
11.730 MKD
без ДДВ: 9.941 MKD
Електричен бојлер со една спирала 80л BURNIT
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ЕДНА СПИРАЛА Висока ефикасност на бојлерот. ..
7.720 MKD
без ДДВ: 6.542 MKD
Потопна пумпа ТС 40
Технички податоци Приклучување на мрежа: 1~230 V, 50 Hz Потопен работен режим: S1 или S3 25%..
15.710 MKD
без ДДВ: 13.314 MKD
Хидрофорна пумпа WJ 204
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
11.290 MKD
без ДДВ: 9.568 MKD
Хидрофорна пумпа WJ 203
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
9.560 MKD
без ДДВ: 8.102 MKD

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.