Проточни бојлери

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
 Bosch Електронски проточен бојлер TR8500 21/24kW
TR8500 21/24 DESOB е Премиум електронски проточен бојлер, ен.класа А од&nbs..
21.999 ден.
без ДДВ: 18.643 ден.
BOSCH електронски проточен бојлер (монофазен)
Монофазен Моќност 6 kW Работен притисок: 0,25 бар Капацитет на загревање плус 30°С од влезн..
8.999 ден.
без ДДВ: 7.626 ден.
BOSCH Проточен бојлер 24/27 kW
Трофазен Моќност 24/27 kW Работен притисок: 0.25bari Регулирање на температурата Бро..
17.999 ден.
без ДДВ: 15.253 ден.
BOSCH Проточен бојлер 21/24 kW
Трофазен Моќност 21/24 kW Работен притисок: 0.25bari Регулирање на температурата Бро..
17.999 ден.
без ДДВ: 15.253 ден.
BOSCH Електронски проточен бојлер 21/24 kW
Трофазен Моќност 21/24 kW Работен притисок: 0.25bari Капацитет на топла вода во минута..
20.999 ден.
без ДДВ: 17.796 ден.
BOSCH Проточен бојлер 15/18 kW
Трофазен Моќност 15/18 kW Работен притисок: 0.25bari Регулирање на температурата Број на ..
17.499 ден.
без ДДВ: 14.830 ден.
BOSCH Електронски проточен бојлер 15/18 kW
Трофазен Моќност 15/18 kW Работен притисок: 0.25bari Капацитет на топла вода во минута: 9.9..
20.499 ден.
без ДДВ: 17.372 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка