Опрема за соларни системи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Експанзиони садови 50L
Опис Висина 557mm Дијаметар 330mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
3.740 ден.
без ДДВ: 3.169 ден.
Експанзиони садови 36L
Опис Висина 521mm Дијаметар 330mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
2.720 ден.
без ДДВ: 2.305 ден.
Експанзиони садови 24L
Опис Висина 341mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.830 ден.
без ДДВ: 1.551 ден.
Експанзиони садови 18L
Опис Висина 299mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.575 ден.
без ДДВ: 1.335 ден.
Експанзиони садови 12L
Опис Висина 334mm Дијаметар 260mm Работна температура мин -10º / макс +99º  Ма..
1.445 ден.
без ДДВ: 1.225 ден.
Двојна соларна група
Циркулационата група е срцето на соларниот систем, која е неопходна за квалитетна работа и безбеднос..
12.810 ден.
без ДДВ: 12.200 ден.
Грејач со вграден термостат
Греач 3x3 kW, кој може да се комбинира со 3kw монофазна, 6kw и 9kw за трофазна струја ..
2.810 ден.
без ДДВ: 2.381 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка