Греење

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алуминиумски радијатор за во купатило 600mm
Димензии - 600 x 860mm, 600 х 1152mm, 600 х 1488 Материјал - Алуминиум 3 меѓународни пат..
6.400 ден.
без ДДВ: 5.424 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500mm
Димензии - 500 x 860mm, 500 х 1152mm, 500 х 1488, 500 х 1740 Материјал - Алуминиум 3 меѓ..
6.400 ден.
без ДДВ: 5.424 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 450mm
Димензии - 450 x 1152mm, 450 х 1488mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секо..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Котел на пелети 40kW ALASKA DIECOTEC
Максимален волумен што може да загрева 350м2 Потрошувачка на електрична енергија 160-380w Дија..
151.200 ден.
без ДДВ: 128.136 ден.
ALBA 13kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 110м2 Потрошувачка на електр..
58.640 ден.
без ДДВ: 55.848 ден.
ALBA 10kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 90м2 Потрошувачка на електри..
52.470 ден.
без ДДВ: 49.971 ден.
ALBA 8kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 70м2 Потрошувачка на електри..
49.380 ден.
без ДДВ: 47.029 ден.
ALBA 6kW дувалка на пелети
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 60м2 Потрошувачка на електри..
43.200 ден.
без ДДВ: 41.143 ден.
ALASKA 33kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 250м2 Потрошувачка на електр..
101.840 ден.
без ДДВ: 96.990 ден.
ALASKA 25kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 200м2 Потрошувачка на електр..
89.500 ден.
без ДДВ: 85.238 ден.
ALASKA 16kW камин на пелети за централно греење
Технички карактеристики: Максимален волимен што може да загрева 140м2 Потрошувачка на електр..
80.240 ден.
без ДДВ: 76.419 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка