Бакарен фитинг

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бакарно колено 45 м-ж
Бакарно колено 45 м-ж – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22,&nb..
22 ден.
без ДДВ: 22 ден.
Бакарна капа
Бакарна капа – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22, φ 28 и &nbs..
20 ден.
без ДДВ: 17 ден.
Бакарен муф
Бакарен муф – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22, φ 28 и  ..
13 ден.
без ДДВ: 11 ден.
Бакарен редуцир
Бакарен редуцир – димензии 18×15; 22×15; 22×18; 28×15; 28×18; 28×22; 35×15; 35×18; 35×22; 35×28..
24 ден.
без ДДВ: 20 ден.
Бакарен тештик
Бакарен тештик – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22, φ 28..
34 ден.
без ДДВ: 29 ден.
Бакарно колено 45 ж-ж
Бакарно колено 45 ж-ж – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22,&nb..
23 ден.
без ДДВ: 19 ден.
Бакарно колено 90 м-ж
Бакарно колено 90 м-ж – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22,&nb..
26 ден.
без ДДВ: 22 ден.
Бакарно колено 90 ж-ж
Бакарно колено 90 ж-ж – со различен дијаметар почнувајќи од φ 15, φ 18, φ 22,&nb..
19 ден.
без ДДВ: 16 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка