Бакарни цевки

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Бакарни цевки
Цевките  и фитингот се особено погодни за извршување на дистрибуција на топла и ладна вода за с..
237 ден.
без ДДВ: 201 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.