Алат

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Апарат за лепење пластични цевки
Апарат за лепење пластични цевки Од Ø20 до Ø63 Димензии 20,25,32,40,50,63 mm..
24.620 ден.
без ДДВ: 20.864 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.