Алуминиумски радијатори

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алуминиумски радијатор ребро - висина 180 cm
3 меѓународни патенти Материјал-АЛУМИНИУМ Секој радијатор се тестира на 24 бари Високи перф..
2.780 ден.
без ДДВ: 2.356 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 50 cm
Димензија 500mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тестира на 2..
565 ден.
без ДДВ: 479 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 60 cm
Димензија - 600mm 3 меѓународни патенти Материјал - алуминиум Секој радијатор се тестира на..
580 ден.
без ДДВ: 492 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 35 cm
Димензија - 350mm 3 меѓународни патенти Материјал - Алуминиум Секој радијатор се тестира на..
565 ден.
без ДДВ: 479 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.