Инсталациски материјал

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
CS 28 ТЕМПЕРАТУРНО ОТПОРЕН СИЛИКОН
За затворање и лепење при високи температури, за цевки на печки и на централното  греење, ками..
320 ден.
без ДДВ: 271 ден.
Ceresit CS 25 САНИТАРЕН СИЛИКОН
СS 25 санитарниот силикон се користи за затнување спојки во санитарни простории како и за  про..
250 ден.
без ДДВ: 212 ден.
CERESIT TS 61 ПУР ПЕНА НА СЛАМКА
Ceresit TS 61 е еднокомпонентна полукрута полиуретанска пена што се стврднува при влага, со одлична&..
315 ден.
без ДДВ: 267 ден.
Пластична ногарка
Дополнителен елемент за фиксирање на црева     ..
23 ден.
без ДДВ: 19 ден.
ПВЦ шелна дупла
Служи за монтажа и фиксирање на цевките при едноставна инсталација на систем за греење   ..
11 ден.
без ДДВ: 9 ден.
Тефлон трака
Служи за дихтување и спојување на навој     ..
21 ден.
без ДДВ: 18 ден.
Перфорирана трака 10m
Служи за прицврстување на црево на бетонот   ..
200 ден.
без ДДВ: 169 ден.
МАП гас
Служи за заварување на бакар ..
570 ден.
без ДДВ: 483 ден.
Паста
Служи за лемење на бакарни проводници, завршетоци од конектори, полупроводнички елементи итн. &nb..
95 ден.
без ДДВ: 81 ден.
Калај 250 gr
Се испорачува намотан во мал котур со Ø=2,7mm и тежина од 250gr     ..
960 ден.
без ДДВ: 814 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка