Соларни сетови

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Соларен сет со "flat" колектори и BOSCH бојлер со еден изменувач
Површина на колектор 2m² Димензии - 2005 x 1005 mm Колектори - 1 Бојлер - 100 л Греач - 2..
36.770 MKD
без ДДВ: 35.019 MKD
Соларен сет со рамни (flat) колектори 500 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
92.610 MKD
без ДДВ: 88.200 MKD
Соларен сет со рамни (flat) колектори 300 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
70.810 MKD
без ДДВ: 67.438 MKD
Соларен сет со рамни (flat) колектори 200 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
57.870 MKD
без ДДВ: 55.114 MKD
Соларен сет со рамни (flat) колектори 150 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
49.430 MKD
без ДДВ: 47.076 MKD
Соларен сет со вакуумски колектори 500 L
Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од: Вакуумски колектор со 40 цевки&n..
100.410 MKD
без ДДВ: 95.629 MKD
Соларен сет со вакуумски колектори 300 L
Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од: Вакуумски колектор со 30 цевки  ..
81.270 MKD
без ДДВ: 77.400 MKD
Соларен сет со вакуумски колектори 200 L
Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од: Вакуумски колектор со 20 цевки  ..
61.770 MKD
без ДДВ: 58.829 MKD
Соларен сет со вакуумски колектори 150 L
Соларните сетови со вакуумски колектори се составени од: Вакуумски колектор со 15 цевки  ..
54.660 MKD
без ДДВ: 52.057 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ © 2019.