Електрични бојлери

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Електричен бојлер ARISTON VELIS VLS EVO 100L
 Eлектричен бојлер  Кашацитет 100л  ГОЛЕМ ЛЦД ДИСПЛЕЈ  Моќност 1kW  Мул..
22.420 ден.
без ДДВ: 19.000 ден.
Електричен бојлер ARISTON VELIS VLS EVO 80L
ARISTON VELIS VLS EVO 80 EU  Капацитет 80л  ГОЛЕМ ЛЦД ДИСПЛЕЈ  Моќност 1,5 KW &nb..
19.490 ден.
без ДДВ: 16.517 ден.
Ниско монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS LUX 6 UR
ARISTON ANDRIS LUX 6 UR EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Ниско монтажен Бојлер за ..
3.810 ден.
без ДДВ: 3.229 ден.
Високо монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS LUX 6 OR
ARISTON ANDRIS LUX 6 OR EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Високомонтажен Бојлер за ..
3.810 ден.
без ДДВ: 3.229 ден.
Ниско монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU
ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Нискомонтажен Бојлер за в..
4.710 ден.
без ДДВ: 3.992 ден.
Високо монтажен електричен бојлер ARISTON ANDRIS RS 10/3 EU
ARISTON ANDRIS RS 10/3 EU  МОДЕРЕН ДИЗАЈН од Умберто Палермо  Високомонтажен Бојлер за в..
4.710 ден.
без ДДВ: 3.992 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 100 VTS 1.8kW
ARISTON PRO1 R 100 VTS 1.8K  Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ  Wave дизајн  Кап..
11.580 ден.
без ДДВ: 9.814 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 100 VTD 1.8kW
ARISTON PRO1 R 100 VTD 1.8K  Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН  Wave дизајн  К..
11.580 ден.
без ДДВ: 9.814 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 80 VTS 1.8kW
 Комбиниран бојлер за парно ЛЕВ  Капацитет 80л  MADE IN ITALY  1.8 КW  ..
10.080 ден.
без ДДВ: 8.542 ден.
Електричен комбиниран бојлер ARISTON PRO1 R 80 VTD 1.8kW
 Комбиниран бојлер за парно ДЕСЕН  Капацитет 80л  MADE IN ITALY  1.8 КW &nbs..
10.080 ден.
без ДДВ: 8.542 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS PLUS 80L V
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: БКАПАЦИТЕТ: 80 ЛМОЌНОСТ: 1,8 KWНАПОН: 230 VВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ: 2,11 Ч/ МИНМАКС. РА..
9.290 ден.
без ДДВ: 7.873 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS ECO 100L V 2K EU
КАПАЦИТЕТ : 100 ЛИТРИВЛЕЗЕН НАПОН: 1,8 KWВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ НА 45 ° C ЗА 2 ЧАСA И 46 МИНУТИЕЛЕКТРОНС..
9.150 ден.
без ДДВ: 7.754 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS ECO 80L V 2K EU
 Капацитет 80л  MADE IN ITALY  2 КW  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Те..
8.500 ден.
без ДДВ: 7.203 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 100L V EU
 Капацитет 100л  MADE IN ITALY  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Емајлиран чел..
8.210 ден.
без ДДВ: 6.958 ден.
Електричен бојлер ARISTON LYDOS R 80L V EU
 Капацитет 80л  MADE IN ITALY  ЛЕД Интерфејс на предна страна  Емајлиран чели..
7.560 ден.
без ДДВ: 6.407 ден.
Електричен бојлер ARISTON SIMAT 80L V 2K EU2
ARISTON SIMAT 80V 2K EU2  Eлектричен бојлер  Капацитет 80л  MADE IN ITALY  2..
6.770 ден.
без ДДВ: 5.737 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка