SUN SYSTEM

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
BURNIT Електричен бојлер без спирала 100л
Електрични ѕидни бојлери за топла вода Висока ефикасност на бојлерот. Лесен за употреба и си..
6.930 MKD
без ДДВ: 5.873 MKD
BURNIT Електричен бојлер без спирала 80л
Електрични ѕидни бојлери за топла вода Висока ефикасност на бојлерот. Лесен за употреба и си..
6.190 MKD
без ДДВ: 5.246 MKD
BURNIT Електричен бојлер со две спирали 100л
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ДВЕ СПИРАЛИ Висока ефикасност на бојлерот Л..
11.730 MKD
без ДДВ: 9.941 MKD
BURNIT Електричен бојлер со една спирала 100л
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ЕДНА СПИРАЛА Висока ефикасност на бојлерот. ..
9.060 MKD
без ДДВ: 7.678 MKD
BURNIT Електричен бојлер со една спирала 80л
Електрични ѕидни бојлери за топла вода - СО ЕДНА СПИРАЛА Висока ефикасност на бојлерот. ..
8.050 MKD
без ДДВ: 6.822 MKD
Диференцијален термостат
Диференцијалниот термостат се состои од три сонди Едната сонда се врзува на соларниот колектор, д..
4.550 MKD
без ДДВ: 4.333 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 1000 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
58.840 MKD
без ДДВ: 56.038 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 150 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
16.970 MKD
без ДДВ: 16.162 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 200 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
17.350 MKD
без ДДВ: 16.524 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 300 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
26.100 MKD
без ДДВ: 24.857 MKD
Комбиниран бојлер со два изменувачи 500 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
33.530 MKD
без ДДВ: 31.933 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.