FONDITAL

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алуминиумски радијатор за во купатило 450X1160
Димензија - 450 x 1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тес..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500X1160
Димензија - 500x1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 500X1490
Димензија - 500x1490mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
8.700 ден.
без ДДВ: 7.373 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 600X1160
Димензија - 600x1152mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
7.200 ден.
без ДДВ: 6.102 ден.
Алуминиумски радијатор за во купатило 600X1490
Димензија - 600x1490mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тести..
8.700 ден.
без ДДВ: 7.373 ден.
Алуминиумски радијатор ребро - висина 180 cm
3 меѓународни патенти Материјал-АЛУМИНИУМ Секој радијатор се тестира на 24 бари Високи перф..
2.780 ден.
без ДДВ: 2.356 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 35 cm
Димензија - 350mm 3 меѓународни патенти Материјал - Алуминиум Секој радијатор се тестира на..
565 ден.
без ДДВ: 479 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 50 cm
Димензија 500mm Материјал - Алуминиум 3 меѓународни патенти Секој радијатор се тестира на 2..
565 ден.
без ДДВ: 479 ден.
Алуминиумски радијатори ребро - висина 60 cm
Димензија - 600mm 3 меѓународни патенти Материјал - алуминиум Секој радијатор се тестира на..
580 ден.
без ДДВ: 492 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка