BOSCH

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
BOSCH  Електричен котел 18 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
40.100 MKD
без ДДВ: 33.983 MKD
BOSCH  Електричен котел 24 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
42.560 MKD
без ДДВ: 36.068 MKD
Врз основа на 1 оценки.
BOSCH Бојлер 1000 T/100 L
Електричен греач - 2000W Челичен бојлер , заштита - Стакло-керамика Изолација - 18mm Работе..
7.090 MKD
без ДДВ: 6.008 MKD
BOSCH Бојлер 1000 T/80 L
Електричен греач - 2000W Челичен бојлер , заштита - Стакло-керамика Изолација - 18mm Р..
6.340 MKD
без ДДВ: 5.373 MKD
BOSCH Електричен котел 12 kW
Висок степен на ефикасност Вградена екпанзија од 8 л Мал степен на бучава Тробрзинска/Елект..
36.390 MKD
без ДДВ: 30.839 MKD
BOSCH Електрична греалка 1,5 Kw
Електричен котел за греење на просторија Идеален за мали објекти  Едноставна монтажа ..
4.650 MKD
без ДДВ: 3.941 MKD
BOSCH електронски проточен бојлер (монофазен)
Монофазен Моќност 6 kW Работен притисок: 0,25 бар Капацитет на загревање плус 30°С од влезн..
8.999 MKD
без ДДВ: 7.626 MKD
BOSCH Електронски проточен бојлер 15/18 kW
Трофазен Моќност 15/18 kW Работен притисок: 0.25bari Капацитет на топла вода во минута: 9.9..
19.499 MKD
без ДДВ: 16.525 MKD
BOSCH Електронски проточен бојлер 21/24 kW
Трофазен Моќност 21/24 kW Работен притисок: 0.25bari Капацитет на топла вода во минута..
19.990 MKD
без ДДВ: 16.941 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 100L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
10.370 MKD
без ДДВ: 8.788 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 100L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
10.370 MKD
без ДДВ: 8.788 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 150L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
12.900 MKD
без ДДВ: 10.932 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 150L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
12.900 MKD
без ДДВ: 10.932 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 80L со десен приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
8.500 MKD
без ДДВ: 7.203 MKD
BOSCH Комбиниран бојлер 80L со лев приклучок
Електричен грејач - 2000 W Челичен бојлер, заштика - стакло- керамика Изолација - 18mm Јачи..
8.500 MKD
без ДДВ: 7.203 MKD
BOSCH Котел сет за пелет 32 kW
Двостепена автоматика на работа со смален број на исклучувања / подолг работен век на греачот С..
136.250 MKD
без ДДВ: 115.466 MKD

За нас

ТЕРМО СИСТЕМ дооел е формирана во 2003 год. во Скопје како фирма чија главна дејност е увозот, трговијата, инженерингот и изведбата на инсталации во областа на греење, водовод, соларни системи и климатизација. Читај повеќе..

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2020.