Wilo

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
WILO Циркулациона пумпа за санитарна вода, рециркулација
Технички податоци Температура на транспортиран медиум: Вода за пиење макс. +95 °C Приклучува..
10.640 ден.
без ДДВ: 9.017 ден.
Бунарска потопна пумпа TWU 4" - 0,75 kW
Примена За водоснабдување од бушотини и цистерни За водоснабдување, наводнување со вештачки ..
34.640 ден.
без ДДВ: 29.356 ден.
Бунарска потопна пумпа TWU 4" - 1,5 kW
Примена За водоснабдување од бушотини и цистерни За водоснабдување, наводнување со вештачки ..
40.440 ден.
без ДДВ: 34.271 ден.
Двојна соларна група
Циркулационата група е срцето на соларниот систем, која е неопходна за квалитетна работа и безбеднос..
14.490 ден.
без ДДВ: 13.800 ден.
Електронски регулатор со заштита од работа на суво - Wilo Hicontrol 1
Електронски регулатор со заштита од работа на суво и неповратен вентил. За вертикално поставување на..
5.350 ден.
без ДДВ: 4.534 ден.
Потопна пумпа REXA MINI 3
Технички податоци   Потопна пумпа за отпадна и дренажна вода со содржина на цврсти парчињ..
28.080 ден.
без ДДВ: 23.797 ден.
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 088
Нормално вшмукувачка, едностепена центрифугална пумпа за автоматско водоснабдување/зголемување на..
9.680 ден.
без ДДВ: 8.203 ден.
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 200
  Технички податоци Приклучување на мрежа 1~230 V ± 10%, 50 Hz Приклучување (притисо..
14.800 ден.
без ДДВ: 12.542 ден.
Пумпа за зголемување на притисок во водовод PB 400
Пумпа за зголемување на притисок од водоводната мрежа и за пумпање од резервоари. Можност за рачна и..
18.000 ден.
без ДДВ: 15.254 ден.
Пумпа за кондензат на фенкојлери 0 13 - C
Лесна инсталација благодарение на приклучните и пумпните системи со прилагодлив влез и ротирачки ..
9.620 ден.
без ДДВ: 8.153 ден.
Сецкалка Hisewlift за отпадна вода
Технички податоци Приклучување на мрежа 1~230 V, 50 Hz Кабел за приклучување на мрежа 1,5 m,..
33.080 ден.
без ДДВ: 28.034 ден.
Хидрофорна пумпа HWJ 203
Комплетен, подготвен за приклучување на систем за водоснабдување, наводнување и прскање од бунари и ..
21.540 ден.
без ДДВ: 18.254 ден.
Хидрофорна пумпа HWJ 204
Комплетен, подготвен за приклучување на систем за водоснабдување, наводнување и прскање од бунари и ..
24.300 ден.
без ДДВ: 20.593 ден.
Хидрофорна пумпа WJ 203
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
15.240 ден.
без ДДВ: 12.915 ден.
Хидрофорна пумпа WJ 204
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
17.980 ден.
без ДДВ: 15.237 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка