GIACOMINI

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
GIACOMINI Ек вентил 3/4" x 1/2"
Ек вентил за машина за перење  ..
300 ден.
без ДДВ: 254 ден.
GIACOMINI Термостатски сет комплет 1/2" ек
Термостатскиот сет комплет се состои од: Термостатски радијаторски вентил 1/2" ек x 1 ком..
1.400 ден.
без ДДВ: 1.186 ден.
GIACOMINI Термостатски сет комплет 1/2"x Ø16 ек
  Термостатскиот сет комплет се состои од: Термостатски радијаторски вентил 1/2" прав&..
1.360 ден.
без ДДВ: 1.153 ден.
GIACOTHERM Црево за подно греење 17x2 (600m)
Цревото за подно греење од програмата на Giacomini е полиетиленско црево со антиоксигенска бариера, ..
64 ден.
без ДДВ: 54 ден.
Алумпласт со изолација Ф20
Дијаметар - Ø20 Дебелина - 2мм Материјал - ПEКС - Алуминиум - ПEКС Изолација - заштитн..
132 ден.
без ДДВ: 112 ден.
Алумпласт со изолација Ф26
Дијаметар - Ø26 Дебелина - 2мм Материјал - ПEКС - Алуминиум - ПEКС Изолација - заштитн..
256 ден.
без ДДВ: 217 ден.
Алумпласт Ф16
Дијаметар - Ø16 Дебелина - 2мм Материјал - ПEКС - Алуминиум - ПEКС   ..
58 ден.
без ДДВ: 49 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2023.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка