Пребарување - WILO

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Wilo екпанзионен сад 24л
Експанзионен сад за одржување на притисокот во системот ..
3.100 ден.
без ДДВ: 2.627 ден.
Wilo екпанзионен сад 50л
Експанзионен сад за одржување на притисокот во системот ..
6.680 ден.
без ДДВ: 5.661 ден.
WILO Циркулациона пумпа за санитарна вода, рециркулација
Технички податоци Температура на транспортиран медиум: Вода за пиење макс. +95 °C Приклучува..
9.800 ден.
без ДДВ: 8.305 ден.
Хидрофорна пумпа WJ 203
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
14.420 ден.
без ДДВ: 12.220 ден.
Хидрофорна пумпа WJ 204
Wilo-WJ Самовшмукувачка, едностепена млазна пумпа за примена кај водоснабдување, наводнување со в..
17.030 ден.
без ДДВ: 14.432 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 25/7 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
10.690 ден.
без ДДВ: 9.059 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 25/8 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
12.900 ден.
без ДДВ: 10.932 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/6 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
5.870 ден.
без ДДВ: 4.975 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/7 WILO STAR RS
Циркулациона пумпа со воден ротор со навојна врска (1“ или 5/4“).Наменети за топловодно греење на си..
9.030 ден.
без ДДВ: 7.653 ден.
Циркулациона пумпа за топла вода со три брзини 30/8 WILO STAR RS
Карактеристики / предности на производот: Погодни за секоја монтажа со хоризонтално вратило ..
10.140 ден.
без ДДВ: 8.593 ден.

Податоци за банка

ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

 

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.