Собни термостати

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Wi - Fi термостат за греење безжичен RDS 110
Wi - Fi термостат за греење може да ги контролира следниве компоненти: Електричен котел Ради..
20.320 ден.
без ДДВ: 17.220 ден.
Термостат со touch екран за фенкојлери RDF800
 Универзален собен термостат со дисплеј на допир за 2/4 цевен фенкојлер и за системи на греење/..
6.300 ден.
без ДДВ: 5.339 ден.
Собен термостат за фенкојлер RAB11
Електромеханички собен термостат греење/ладење за 2-цевен фенкојлер Избор на собна температура..
1.400 ден.
без ДДВ: 1.186 ден.
Неделен програмибилен собен термостат - wireless RDE100RFS
7 дневен режим за греење Избор на собна температура и можност за избор на некој од режимите на ..
7.580 ден.
без ДДВ: 6.424 ден.
Ѕиден контролер RDG100
Универзален собен термостат за 2 и 4 цевни фенкојлер и за системи на греење/ладење Избор на соб..
6.920 ден.
без ДДВ: 5.864 ден.
SIEMENS Дневен дигитален тајмер RDJ100
  Современ термостат со 24-часовен прекинувач и голем ЛЦД екран Посакуваната температу..
3.080 ден.
без ДДВ: 2.610 ден.
SIEMENS Собен термостат со екран RDH100
Собен термостат за систем на греење со голем ЛЦД дисплеј "TPI CONTROL" временски интегрален и ..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
SIEMENS Wi - Fi термостат за греење жичен RDS 110
Wi - Fi термостат за греење може да ги контролира следниве компоненти: Електричен котел Ради..
14.890 ден.
без ДДВ: 12.619 ден.
Безжичен дигитален тајмер RDJ 100 RFS
Дневен тајмер (до 4 времиња дневно) Приказ на моментална температура Индикатор за батерија ..
6.020 ден.
без ДДВ: 5.102 ден.
SIEMENS Неделен дигитален тајмер RDE100.1
Неделен програмибилен собен термостат - 7 дневен режим за греење Избор на собна температура и ..
3.150 ден.
без ДДВ: 2.669 ден.
SIEMENS Собен термостат RAA31.16
Електромеханички собен термостат греење/ладење Избор на собна температура преку кружен потенци..
1.150 ден.
без ДДВ: 975 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2022.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Скупи. бр 47, 1000 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка