Акција

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
-10%
BURNIT Advant камин на пелети 25 kW - парно
  Серијата камини на пелети BURNiT Advant е комбинација од стилски вид со висока е..
62.100 MKD69.000 MKD
без ДДВ: 59.143 MKD
-20%
BURNIT Pell Easy 35 kW котел на пелети
Еколошки и високо ефикасен котел на пелети за греење на мали и средни простории. Дизајниран е за..
102.400 MKD128.000 MKD
без ДДВ: 97.524 MKD
-10%
BURNIT PM Comfort камин на пелети 25 kW - парно
BURNiT Comfort е погодно решение за греење. Не бара посебна котлара. Каминот на..
56.700 MKD63.000 MKD
без ДДВ: 54.000 MKD
-10%
Соларен сет со рамни (flat) колектори 500 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
87.615 MKD97.350 MKD
без ДДВ: 83.443 MKD
-10%
Соларен сет со рамни (flat) колектори 300 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
66.180 MKD73.530 MKD
без ДДВ: 63.029 MKD
-10%
Соларен сет со рамни (flat) колектори 200 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
55.690 MKD61.880 MKD
без ДДВ: 53.038 MKD
-10%
Соларен сет со рамни (flat) колектори 150 L
Соларните сетови со рамни колектори се составени од следните елементи: Рамен "flat" колектор с..
47.310 MKD52.570 MKD
без ДДВ: 45.057 MKD

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.