Пребарување - алумпласт

Критериуми за пребарување

Пребарај:

Производи кои ги исполнуваат критериумите за пребарување

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алумпласт со изолација Ф20
Дијаметар - Ø20 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
108 ден.
без ДДВ: 92 ден.
Алумпласт со изолација Ф26
Дијаметар - Ø26 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
209 ден.
без ДДВ: 177 ден.
Алумпласт Ф16
Дијаметар - Ø16 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС   ..
48 ден.
без ДДВ: 41 ден.
Алумпласт Ф20
Дијаметар - Ø20 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС ..
83 ден.
без ДДВ: 70 ден.
Алумпласт Ф26
Дијаметар - Ø26 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС ..
161 ден.
без ДДВ: 136 ден.
Алумпласт со изолација Ф16
Дијаметар - Ø16 Дебелина - 2мм Материјал - ПАКС - Алуминиум - ПАКС Изолација - заштитн..
80 ден.
без ДДВ: 68 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2021.

Работно време: Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00 | Сабота: 09:00 – 14:00

ТЕРМО СИСТЕМ дооел | ул.Никола Парапунов 1/1-13 Скопје
Тел : + 389 2 3079 802 | + 389 2 3090 785 | Факс : + 389 2 3090 775 | e-mail : info@termosistem.com.mk
ЕМБС: 5738687 | ЕДБ : 4030003470947 | ДЕЈНОСТ: 43.22
Жиро сметка: 200000827858908 Стопанска Банка