Проточни бојлери

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
BOSCH TR8501 21/24/27 DESOAB Електронски проточен бојлер
Опис: TR8501 21/24/27 DESOAB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24..
33.990 ден.
без ДДВ: 28.805 ден.
BOSCH TR8501 15/18/21 DESOAB Електронски проточен бојлер
Опис: TR8501 15/18/21 DESOAB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18..
31.990 ден.
без ДДВ: 27.110 ден.
BOSCH TR7001 21/24/27 DESOB Електронски проточен бојлер
Опис: TR7001 21/24/27 DESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24/..
27.990 ден.
без ДДВ: 23.720 ден.
BOSCH TR7001 15/18/21 DESOB Електронски проточен бојлер
Опис: TR7001 15/18/21 DESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18/..
26.990 ден.
без ДДВ: 22.873 ден.
BOSCH TR5001 21/24/27 ESOB Електронски проточен бојлер
Опис: TR5001 21/24/27 ESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24/2..
24.990 ден.
без ДДВ: 21.178 ден.
BOSCH TR5001 15/18/21 ESOB Електронски проточен бојлер
Опис: TR5001 15/18/21 ESOB е електронски проточен бојлер, ен.класа А од 15/18/2..
23.490 ден.
без ДДВ: 19.907 ден.
BOSCH TR4000 6 ET Електронски проточен бојлер
Опис: TR4000 6 ET е електронски проточен бојлер А класа од 6kW Регулатор на моќнос..
11.490 ден.
без ДДВ: 9.737 ден.
BOSCH TR4000 5 ET Електронски проточен бојлер
Опис: TR4000 5 ET е електронски проточен бојлер А класа од 4.5 kW Регулатор на моќ..
10.290 ден.
без ДДВ: 8.720 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.