Соларни системи

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Комбиниран бојлер со два изменувачи 500 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
49.940 ден.
без ДДВ: 42.322 ден.
Комбиниран бојлер со два изменувачи 1000 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
114.290 ден.
без ДДВ: 96.856 ден.
Соларна група
Циркулационата група е срцето на соларниот систем, која е неопходна за квалитетна работа и безбеднос..
15.350 ден.
без ДДВ: 14.619 ден.
Диференцијален термостат
Диференцијалниот термостат се состои од три сонди Едната сонда се врзува на соларниот колектор, д..
5.190 ден.
без ДДВ: 4.943 ден.
Грејач со вграден термостат
Греач 3x3 kW, кој може да се комбинира со 3kw монофазна, 6kw и 9kw за трофазна струја ..
3.010 ден.
без ДДВ: 2.551 ден.
Комбиниран бојлер со два изменувачи 300 L
 Максимален работен притисок : 10 Bar  Максимален работен притисок (Изменувач) : 16 B..
35.350 ден.
без ДДВ: 33.667 ден.
Комбиниран бојлер со два изменувачи 200 L
 Максимален работен притисок : 10 Bar  Максимален работен притисок (Изменувач) : 16 B..
28.150 ден.
без ДДВ: 26.810 ден.
Комбиниран бојлер со два изменувачи 150 L
Естетска ПВЦ обвивка со изолација Челичен резервоар за вода Заштита од корозија, со помош на ..
25.300 ден.
без ДДВ: 24.095 ден.
Рамен flat колектор 2,5м²
Рамните колектори се дел од системот за производство на топла вода од сончева енергија Бруто/а..
15.380 ден.
без ДДВ: 14.648 ден.
Рамен flat колектор 2м²
Рамните колектори се дел од системот за производство на топла вода од сончева енергија Бруто/а..
12.990 ден.
без ДДВ: 12.371 ден.

Податоци за банка


ЕДБ : 4030003470947
Жиро сметка: 200000827858908
Депонент : Стопанска Банка

Контакт

  • +389 2 3079 802 +389 2 3090 785
  • info@termosistem.com.mk

Facebook

ТЕРМО СИСТЕМ e-shop © 2024.